BejelentésLurkó FC Gyál
2360 Lurkó

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Janicsák János - elnök, U 13 edző

Janicsák János Budapesten születtem, kőbányai gyermekként kezdtem el focizni egy üres telek füvén a környékbeli srácokkal. Abban az időben még ritka vendég volt az utakon az autó, ezért egy tégladarab segítségével hamar tudtunk tengópályát is rajzolni az út közepére, és már ment is a derbi. Serdülőként a Magnezit csapatában fociztam, majd a Ganz Mávag színeiben az asztalitenisszel is foglalkoztam. Felsőfokú tanulmányaimat Pécsen végeztem műszaki pályát választva, így a sport hobbyként maradt meg hosszú évekig életemben.1995-ben költöztem Gyálra, azóta itt élek családommal. 2003-ban, a LURKÓ FC. megalakulásakor kerültem ismét szorosabb kapcsolatba a labdarúgással fiam révén, akit az elsők között írattam fel az akkori toborzók listájára. 2006 tavasza - az egyesület újjászervezése - óta elnökként segítem az edzők és a vezetőség munkáját. Ezt követően szereztem önerőből Monoron MLSZ "D" labdarúgó edzői diplomát, 2006. novemberétől az U 11 korosztály edzéseit vezetem és foglalkozom az ifjú labdarúgókkal.

A gyerekek nevelését, tanítását komoly, nagy felelősséggel járó feladatnak tekintem, melyet végezni lelkesedés nélkül, kiégve, megszokásból nem lehet. Nem csak a helyes lábtartást kell tanítani, és a labdakezelést - ami persze nem árt egy labdarúgónál, főleg ha az is akar lenni -, hanem tisztességet, őszinteséget és becsületet is. Az edző hittel dolgozzon, sikerélményét a gyerekek öröme adja ! Kívánok ehhez minden LURKÓS edzőnek és vezetőnek türelmet, kitartást, a szülőknek és gyerekeknek sok örömet, és jó focit !

Janicsák János


Kemény Norbert - U 11 edző

1986.szeptember 27.-én születtem Budapesten,és három éves korom óta élek Gyálon.A labdarúgás számomra hat-hét éves koromban kezdődőtt. A Gyáli BKSE csapatában kezdődött a pályafutásom,jelenleg viszont a Vecsés FC labdarúgócsapatában űzöm ezt a sportot,és továbbá két kispályás csapatban. A Lurkó Gyerekfoci egyesülethez én Sándor Tamás és Sándor László segitségével kerültem 2006 augusztusában! Nagy örömmel és lelkesedéssel vezetem közösen a munkát Balogh Zsolttal az U7 és U9-es korosztályban,és mostanság segédkezem az U13-as korcsoportban is. Ezek mellett még tanuló vagyok!
2006 májusában végeztem a Kaesz Gyula Faipari Szakközépiskolában és jelenleg a Bercsényi Miklós Élelmiszeripari Szakközépiskolában érettségizek. Az iskola végeztével (talán már nyáron) terveim között szerepel a Magyar Labdarúgó Szövetség "D" jelű edzői képesítésének megszerzése,majd utána pedig magasabb képesítét is megszerezni.

Az edzői munkám céljának azt tartom,hogy sok gyermekkel megszerettessem a labdarúgást és,hogy egy-két év múlva a következő korcsoportban meghatározó játékosok legyenek!

Kemény Norbert


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!